Sunday, May 29, 2011

Dinner~~

Assalamualaikum..

Hai hai..Dah lama tak update blog.Sebabnya wireless kat hostel tetiba je block blog.Dan broadband saya teramatlahhhhhhhhhh slow giler.So dah lama tak blogging hehe..Sekarang kat rumah jadi guna wireless kat rumah jelah.Laju lagi you..Okeylah,dua hari lepas batch saya mengadakan dinner atau makan malam perpisahan..yelah semua dah habis belajar.Pasni masing-masing dah berpisah.Mungkin jumpa lagi atau mungkin tak.Dinner kitaorang kat KL International Hotel.Hurmm okeylah hotel tu punya servis.Makanan pun okeh!Oh ya dinner kitaorang tak ada tema so kitaorang bebas nak pakai baju fesyen ape atau warna apa pun.Warna warni macam pelangi tu pon okey hee.Nak tahu saya pakai baju warna apa? Jomlah layan gambar..tak nak merepek meraban dah huhu..

Korang nampak saya dan afif pakai baju sama kaler tak?

Kitaorang semua duduk satu meja..


Terserlah kegemukanku ahakss..


Kat toilet pun jadilah..


I love him (@_@)..Italic

Purple..

Sisa-sisa makanan..kenyang!..


Bersama si cantik manis..

Dengan shima..

Ni cenderamata yang kitaorang dapat..


KAMI..alaa gambar kabur..

In love..

Ok sekian..Sorilah gambar kabur.Almaklumlah guna hp cabuk je.Banyak lagi gambar sebenarnya tapi takkan nak upload semuanya kat sini kan.Semoga dinner ni menjadi kenangan terindah kami sepanjang tiga tahun menempuh suka dan duka.Beshnya dah habis belajar.Tapi tak tahulah alam pekerjaan nanti macam mana.Segala memori sepanjang 3 tahun belajar di KTMP KL akan disemat kemas di hati..

Terima kasih sudi baca..Sila datang lagi hehe..

1 org yg baik hati suda komen..anda? hee:

ciknamr said...

aimie tahniah jugak!!!!!!!!! aimie cantik sgt malam dinner ari tuh! pewittttttt... ^_^

Post a Comment