Saturday, May 7, 2011

3 Paper Done,4 More Paper Left..

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..3 paper dah lepas.Parasit,Biochem dan Sitology..Akhirnya satu subjek killer da lepas iaitu BIOCHEM.Se'killer' mana? Sampai tahap boleh membunuh segala jiwa raga tau.Tapi syukur boleh jawab jugak akhirnya. Yeayy dah boleh simpan nota-nota dalam kotak untuk dihumban ke laut.Haha gelak kejam.Takdelah nota-nota tu nak simpan,senang kalau kerja nanti nak rujuk balik kan.Ketiga-tiga paper tu boleh buat, ok lah.Tak nak lah over confident sangat nanti frust menonggeng pulak.Tujuh tolak tiga berapa kawan-kawan? Ye betul,empat!! Empat paper lagi tinggal.Hematologi,Blood Bank,Histologi dan Mikrobiologi.Tapi keempat paper ni pun agak berat jugakla.Esok takde exam,so malam ni sempatlah nak update blog jap hehe.Otak dah penat study,dah tepu lagi kaku.Haisshh impak study ni teruk jugak.

Siyes tak sabar giler nak habis exam.Nak menyambut 'merdeka' dengan member-member dan juga incik Afif.Banyak plan lepas exam dah dirangka hehe sebab lepas exam kitaorang tak boleh balik rumah lagi.Kena stay sampai result keluar.So untuk mengurangkan kebosanan dan kegabraan menunggu result kenalah buat benda yang happy ye dak.Antara list yang kitaorang plan lepas exam:

  1. 1. Pergi genting.
  2. 2. Marathon tengok movie.Yelah bulan ni kn banyak movie best kat wayang.Nak tengokk KONGSI!!!!!!!
  3. 3. Habiskan novel yang beli kat book fair hari tu.
  4. 4. Tengok movie yang bersepah dalam lappy ni.Sampai lappy dah overload.
  5. 5. Blogwalking puas-puas heheee..
  6. 6. Nanti banyak lagi kot list yang akan menyusul.

Hisshh tak patot kan.Exam belum habes lagi dah plan macam-macam.Sebenarnya kitaorang plan ni dari bulan tiga lagi.Advance tak? Tak salah merancangkan.Apa-apa pun sekarang study lagi PENTING.Ok lah nak gi belek-belek nota sampai tertidur.
Terima kasih sudi baca..Sila datang lagi hehe..

9 org yg baik hati suda komen..anda? hee:

Far8 budak baik said...

haha kesian nyaaa..nnti
nk BW dah..pi blog aku ehh..
nk yg first..hak3

Izyan Masri said...

WAAA.BANYAK JUGAK LAGI YANG TGGL YE.NASIB BAIK YAN DAH HABIS SEMUA :D

Aimie Lieyana said...

Far8: haha ok..beyehhh..

@izyan: beshnya da abes exam..waa jelesh2..

Bigdaddyz said...

slow2 jgn laju2 nanti terbabas....hehe



salam:)

cik teyn teyn said...

belajar elok2 ye awak ,

takmo stress2 , itu ye penting dear.

hehe

Aimie Lieyana said...

@daddy:baik daday kui3..

@Cik teyn: makaseh wakk hehe..

Hayati Hamzah said...

gd luck !!! ;) n all the best.

Cik Aish said...

time exam la byk dugaan..time tu la byk benda best best yg kt nak buat..haishhh

Aida Omar said...

haha..exam lom abeh, smgt nk enjoy yg penting.

Post a Comment