Friday, April 15, 2011

Saya sukeeee movie Just Go With It.. =)


Macam tak bley blaa je kan tajuk entry ni..tp itulah hakikatnya kui2..mesti cakap saya ketinggalan zaman kan sebab movie ni da lama release tapi saya baru tengok hehee..actually semalam baru berkesempatan tengok movie ni..cite die memang tersangat BEST dan KELAKAR tak hengat..Bergegar satu panggung tu orang gelak..

Sebenarnya masa tengok movie ni saya dengan my love gaduh,then kitaorang senyap tak bercakap.Masa part kelakar kitaorang try wat-wat serius,yelah tengah majuk mestilah seriuskn kn.You'll guess wat..berderai gelak kitaorang tau..tak boleh nak tahan-tahan..tak boleh nak serius-serius dah..rasa nak gelang guling-guling kat situ..cite ni langsung tak bosan.Rasanya nilah movie yang paling besh kitaorang tengok tahun ni (bagi pandangan sayalah)..

Bagi sesape yang belum tengok bolehla tengok movie ni..kalau nak tahu lebih lanjut pasal movie ni boleh klik SINI..movie ni saya bagi 4.5 star.. (@_@)






Terima kasih sudi baca..Sila datang lagi hehe..

2 org yg baik hati suda komen..anda? hee:

aisya said...

hari tu kwn byk kali ckp cite ni best.. tp x g tgk lagi.. huhu

Aimie Lieyana said...

cite ni mmg best..tempoh tayangan die da na abes..tapew,kalo xsmpt tgk wayang ley beli dvd k..

Post a Comment