Saturday, April 2, 2011

Movie Sucker Punch..Tak paham huuu..



Assalamualaikum..
Nk brstory mory sket ni hee..pg td me n die pegi mid tgk wayang..dsbbkan xde cite yg besh kami pun pilihla movie Sucker Punch..kamu2 tau x cite ni? kalo xtau sila google ekk..tajuk die bunyi mcm pelik sket kn..mula2 xcited la nk tgk sbb mcm menarik kn..poster pun mcm woww..smpai je pertengahan jln cite ktorg pun haaaaa???? Xphm!! Yg me phm cite ni pasal remaja pompuan yg dihantar oleh ayah tiri die ke rumah pelacuran pas mak die mati..err ye la kot kn kn..Plot cite ni mmg agak menarik tp cara olahan die kureng paham sket..smpai me sakit kpala pas tgk cite tu..denyut2 semacam jerrrkk..kebetulan my rumate pun tgk cite same..so tnyala die phm x cite tu..die pun ckp xphm..xtau la kot kami je yg agak slow utk memahami jln cite trsbt..kamu2 da tgk cite ni??? pndapat anda? kalo ade yg phm tlg xplain plssss... =) Ohh ya movie ni sy kasikk 3star!!


Terima kasih sudi baca..Sila datang lagi hehe..

2 org yg baik hati suda komen..anda? hee:

Anonymous said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....saya pon xfhm cite sucker punch ni....pening gile tgk cite tu...waaaaaaaaaaaa

Aimie's said...

Kan..kn xphm kn..
yeaayy!! ada gengg heee..

Post a Comment