Saturday, July 16, 2011

Pahang!!!! Tunggu kehadiranku~~~

Assalamualaikum..

Huahua entry bunyik macam nak gi bercuti ke Pahang je kan.Sebenarnya TIDAK!!! Nak tahu kenapa aku akan ke Pahang? Sebab.............sebab....aku dapat posting kat sana.Pahang bukan first choice aku.First choice aku semestinya Kelantan,tempat kelahiran aku.Tapi nak buat macam mana Kelantan kalau bab kerja ni memang full la.Nak-nak kalau kerja kerajaan kan.Tapi takpelah.Aku redha saja.At least boleh kenal tempat orang dulu.Bila aku dapat tahu aku dapat Pahang,memang frust sangat-sangat.Aku risau sebab Pahang besar,aku takut dicampak ke hulu.Tapi selepas muhasabah diri aku terima dengan seadanya.Ni semua pun dengan sokongan famili dan encik Afif.

Afif pulak dapat Negeri Sembilan.Memang terpisah dek negeri lagilah kitaorang.Tapi tapi tapi dia janji akan datang jumpa aku setiap bulan.Caya tak caya tak? Wait and see jelah.Yang pasti aku percaya kat dia hehe.Aku kat Kelantan pun dia boleh datang jumpa aku takkan kat Pahang tak bolehkan.

Ok berbalik kepada Pahang.Aku tak tahu lagi daerah mana aku ditempatkan.Esok baru tahu bila lapor diri.Sebetulnya aku sangat nervous.Tempat baru,suasana baru,rakan sekerja yang belum tahu identitinya.Arghhhhhh naik pening kalau aku fikirkannya.Duhai hati,tenang ya.

Aku akan ke Pahang sekejap lagi.Aku harap aku dapat kerja dengan integriti,amanah dan cekap.Doakan aku ya! Pasni makin jarang la aku update blog.Sekarang pun jarang update apatah lagi bila da kerja.Eh cu teka cu teka aku kerja apa?? Ngeee k baibai!~~



Terima kasih sudi baca..Sila datang lagi hehe..

6 org yg baik hati suda komen..anda? hee:

ellyna said...

welcome to pahang..:)

Anonymous said...

agak2 dpt posting daerah mn eh??????????

teyn teyn said...

wah wah .. semoga berjaya eh ..

long distance relationship la ni eh ? dont worry , percaya pd die.. mesti rindu habes ni.. hehe

Qu azniza ;) said...

waaaa... leh p tgk tmpat owg best22

Qu azniza ;) said...

semoga best di tempat baqu

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment